Els Pelegrins

del Camí Primitiu

La família inesperada

 Durant el camí coincideixes amb molt pelegrins. Amb uns hi compartiràs taula perquè et ve de gust, i amb d’altres perquè l’atzar així ho ha volgut. Alguns arribaran a Santiago de Compostel·la amb tu, alguns abans i alguns després, d’altres en alguna altra ocasió, i d’altres qui sap si mai.

Aquests desconeguts amb qui es comparteixen roncs, butllofes i caminades sota la pluja, s’hi estableixen uns lligams del tot sorprenents que, en alguns casos, duren molt més que el mateix camí.

Àgata, pelegrina

Agata

Lituana. Esbojarrada, simpàtica i alegre. Treballava en una llar d’infants i s’havia comprat un Opel Astra de segona mà. Li agrada el color blau, i mostra permanentment un encantador somriure.

Germán

Valencià. Alt i de veu profunda, tenia molt clar on podia foter-se una bona teca. Té 35 anys, i el seu color preferit és el verd ampolla.

El Germán, pelegrí
Leonie, pelegrina

Leoni

Francesa. Simpàtica, el seu castellà xapurrejat ens va regalar moltes rialles. Té vint-i-tres anys i li agrada molt el color verd.

Enrique

Argentí. Interessant i divertit, molt bona companyia. Escriptor, exadvocat, té 42 anys i el seu color preferit és el vermell. Ha publicat Desde la habitación del sur, Big Bang, Jauría i Bengalas.

L'Enrique, pelegrí
La Carme, pelegrina

Carme

Mallorquina. Va ser l’única que va continuar fins a Fisterra. Simpàtica, agradable, i dolça. Té 26 anys, els ulls blaus i és farmacèutica. El seu color preferit és el verd.

Joan

Català. Atlètic, nerviós, i divertit. Va confirmar la teoria de la Leoni que els catalanoparlants portàvem tots piercings. És de Barcelona, té 31 anys, i el seu color preferit és el negre. I el vermell.
El Joan, pelegrí
El Paco, pelegrí

Paco

Valencià. Amic del Germán. Simpàtic i molt parlador, calmat, va apuntar-se a fer el Camí una mica d’imprevist, però va ser dels pocs que va acabar amb dues credencials: la compostel·lana i la franciscana.

Sandra

Catalana. Viu a Algeciras, treballa d’infermera a Gibraltar i és parella de l’Álvaro. El seu color preferit és el blau pluja.
La Sandra, pelegrina
La Magdalena, pelegrina

Álvaro

Andalús. Viu a Algeciras, treballa d’infermer a Gibraltar i és parella de la Sandra. No té cap color preferit.

Madgalena

Polonesa. Havia fet el Camí francès a l’estiu. Té 26 anys, canta molt bé, viu a Londres i el seu color preferit és el vermell fosc.
La Magdalena, pelegrina
El Víctor, pelegrí

Víctor

Valencià. Feia el Camí amb el Sergio, amb qui s’havien conegut a les xarxes socials compartint aficions, i havien decidit conèixer-se en persona al Camí. És informàtic i el seu color favorit és el vermell.

L’Astrid i el seu pare

Danesos. L’Astrid semblava tímida, tot i que suposo que viatjant amb el pare, és més difícil deixar-se anar. En aquest sentit, eren molt “nòrdics”. El color preferit dels dos és el verd.
L'Astrid i el seu pare, pelegrins
LiveChat - connect with customers
Divi WordPress Theme
Mangools KWFinder

Què és el Camí Primitiu

Examinar les etapes del Camí Primitiu

Veure els albergs del Camí Primitiu

Coneix als pelegrins del Camí Primitiu